Meny
Meny

Sponge oppladbar hagelampe, 3-Step MOODMAKER, IP65 Sort/Hvit, høyde 51 cm

Nyhet!
4.8W
710,-
Inkl mva.
Sponge oppladbar hagelampe, 3-Step MOODMAKER, IP65 Sort/Hvit, høyde 51 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 2018128003
Vi har flere modeller i Sponge-serien. Her finner du Sponge fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Sponge hagelampe på jordspyd, har fått navn etter sopp på skogbunnen. Det enkle designet og de myke formene gjør Sponge til en utrolig elegant serie.

Leveres med oppladbart batteri og muliget til å sette tre ulike nivåer på lysstyrken. Batteriet har en holdbarhet på opptil fem timer ved full kraft og enda lenger hvis lampen skrus ned til stemningsbelysning. Batteriet lades enkelt via USB-kontakten.

Sponge er fremstilt i hard plast og er holdbar overfor vind og vann.
Mål: Høyde: 51,5 cm
Diameter: 20 cm
Lengde ledning: 150 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 300 Lumen
Kan dimmes? Integrert step-dimmer
Lysspredning: 120°
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.