DFTP

Nuru bordlampe, Moodmaker™ stepdim, USB-lading, IP54

Nuru bordlampe, Moodmaker™ stepdim, USB-lading, IP54

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 999,00

dftp-logo_1
2.5W
Nuru bordlampe er en artig lampe med hank som gjør det praktisk å bære den med seg. Lampen lades enkelt via medfølgende USB-ledning. Nuru bordlampe har Moodmaker™ stepdim som dimmer lyset i flere trinn, kun ved å benytte bryteren.

Med IP54 er lampen veldig praktisk å ha med ut på tur.

Mål: 

Høyde: 20 cm
Diameter skjerm: 15,5 cm
Diameter base: 10 cm
Leveres med USB-kabel
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Bruksområde: Inne / Ute
Materiale: Aluminium / plast
Betjening: Med step-dimmer
Sokkel: Integrert LED
Forventet levetid: 25 000 timer Mer informasjon >>
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Integrert step-dimmer

Design For The People (etablert i 2015) er prisvinnende dansk belysningsdesign som forener estetikk, enkelhet og funksjon med god design, kvalitetsbelysning og materialer som kan vare livet ut.

Alt designet av danske designere. Det er design til en overkommelig pris som forbedrer livene våre og rommene rundt oss, og skaper en god atmosfære og følelse av velvære. Hvert år tilbyr kolleksjonen pendellamper som blir midtpunktet i et rom, og lettplasserbare produkter som er moderne og samtidig forankret i den danske designtradisjonen.

Vi skaper tidløs belysning som du kommer til å verdsette stadig mer etter hvert som tiden går. Nyhetene våre reflekterer ny inspirasjon og innovasjon – en perfekt balanse mellom dansk designtradisjon og teknologi. Produktene er laget for å vare – som tidløse verk du kommer til å verdsette i mange år.

dftp-logo_1

B_NNELYCKE_MDD

Designet av Bønnelycke mdd

Bønnelycke er drevet av en uovertruffen trang og et ønske om å jobbe konstruktivt og innovativt. Bønnelycke startet sin karriere med design av lamper, møbler og innredning i 1988. Han oppnådde raskt status som en ukonvensjonell arkitekt med humor og fantasi. «Det kunne være morsomt» og «naturligvis kan det la seg gjøre» er uttrykk som blir flittig brukt i hans virksomhet. Bønnelycke MDD er et tverrfaglig designfirma med både nasjonal og internasjonal erfaring. Vi er perfeksjonister med profesjonell nysgjerrighet. Vi tilbyr et bredt spekter av designdisipliner, alt fra arkitektur og innredning, møbel- og produktdesign til kommunikasjonsoppgaver, grafisk design og nettdesign.