LOOM Design

Lucerna 30 oppladbar lampe

Lucerna 30 oppladbar lampe

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 628,00

loom
2.2W
Lucerna 30 er en oppladbar batteri lanterne med tidløs og klassisk design. Lampen benytter et Li-Ion-batteri, som gir full lysstyrke i 9 timer. Når batteriet er helt tomt, tar det omtrent 6 timer å lade lanternen helt opp igken.

Lanternen er enkel å betjene da den er utstyrt med en berøringsbryter med dimmer og en USB-stikk, og den er lett å flytte siden den har et silikonhåndtak på toppen. Den kan stå både inne i hjemmet eller ute i hagen, hvor den kan gi et innbydende lys. Lanternen har ingen synlige skruer, og den har en kapslingsgrad på IP65, noe som gjør den godt egnet for det nordiske været.

Velg ønsket farge på lampen for leveringstid.

Mål: 

Høyde: 30 cm
Bredde: 15 x 15 cm
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Betjening: Med dimmer
Fargegjengivelse: CRI > 80
Lysstyrke: 200 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Lysspredning: 120°

loom

LOOM Design - Moderne lamper i flott skandinavisk stil

Hvis du liker elegante lamper i flott skandinavisk stil, er lamper fra LOOM Design garantert noe for deg. LOOM Design er nemlig det perfekte valget for lampeentusiaster som ønsker designlamper av høy kvalitet til gode priser.

LOOM Design er et dansk lampefirma med hovedsete i Århus. Bak firmaet LOOM Design står bedriften og grossisten Lampefeber A/S, som i mer enn 30 år har importert og solgt designlamper til husholdninger og foretak i hele Skandinavia.

Hos LOOM Design er anvendelighet og design like viktig som funksjonalitet og kvalitet. Med elegante og enkle lamper har fokuset vært å skape moderne belysning som også bærer preg av den populære skandinaviske stilen. Det kommer ikke minst til uttrykk i de flotte batteri- og utendørslampene deres. I tillegg til det stilfulle og enkle, skandinavisk-inspirerte designet, har LOOM Design også fokus på lamper med lang levetid. Det gjør at man får glede av lampene i mange år.

LOOM-Design