LOOM Design

Lucerna 30 hybrid lampe, oppladbar og solcelle

Lucerna 30 hybrid lampe, oppladbar og solcelle

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 934,00

loom
2.2W
Lucerna 30 hybrid lampe, kan både lades opp med USB og solcelle. Lampen har en enkel og ren arkitektonisk struktur, som formelt minner om klassiske lanterner. Lucerna har den nyeste belysningsteknologien med Li-Ion batteri og solcellepanel.

Hold fingeren på bryteren i fire sekunder og du vil da kunne bytte mellom 3000 kelvin og 2700 kelvin. La lyset stå på til det skrur seg av automatisk og fargetemperaturen er da lagret til neste gang du skrur på lampen.

Håndtaket på toppen gjør den enkel å ta med seg. Lanternen kan stå både inne i hjemmet og ute i hagen, da den har en IP65 kapslingsgrad, som passer for det nordiske været.

Om du kjøper veggfestet som ligger under tilbehør, kan du kan henge lanternen på veggen.

Velg ønsket farge på lampen for leveringstid.

Mål: 

Høyde: 30 cm
Bredde: 18,4 x 18,4 cm
Klasse: Klasse 3, lavvolt
Betjening: Med dimmer
Fargegjengivelse: CRI > 80
Lysstyrke: 150 lumen
Farge på lyset: Velgbar 2700/3000 kelvin

loom

LOOM Design - Moderne lamper i flott skandinavisk stil

Hvis du liker elegante lamper i flott skandinavisk stil, er lamper fra LOOM Design garantert noe for deg. LOOM Design er nemlig det perfekte valget for lampeentusiaster som ønsker designlamper av høy kvalitet til gode priser.

LOOM Design er et dansk lampefirma med hovedsete i Århus. Bak firmaet LOOM Design står bedriften og grossisten Lampefeber A/S, som i mer enn 30 år har importert og solgt designlamper til husholdninger og foretak i hele Skandinavia.

Hos LOOM Design er anvendelighet og design like viktig som funksjonalitet og kvalitet. Med elegante og enkle lamper har fokuset vært å skape moderne belysning som også bærer preg av den populære skandinaviske stilen. Det kommer ikke minst til uttrykk i de flotte batteri- og utendørslampene deres. I tillegg til det stilfulle og enkle, skandinavisk-inspirerte designet, har LOOM Design også fokus på lamper med lang levetid. Det gjør at man får glede av lampene i mange år.

LOOM-Design