Meny
Meny

Unika takpendel, diameter 14 cm

60W
2590,-
Inkl mva.
Unika takpendel, diameter 14 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

GråGrå
KlarKlar

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E34 531-H
Vi har flere modeller i Unika-serien. Her finner du Unika fra Northern
Produktbeskrivelse
Unika er en serie munnblåste pendler, originalt designet for Restaurant Grønbech og Churchill i København. Den enkle baldakinen er laget i messing, en detalj som gir lampen et rent og industrielt uttrykk. Dette fungerer også som en sterkt kontrast til den håndlagde glasskuppelen. Lampen henger i en sort, vridd tekstilledning.

Siden glasset er munnblåst vil tykkheten i glasset variere. Lampen vil få et enda sterkere uttrykk ved å henge flere samlet eller på rekke.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Pæren som er avbildet er en vanlig ovnspære som kan kjøpes i de fleste dagligvarebutikker.

Lyspære medfølger ikke.

Mål: Høyde: 20 cm
Diameter: 14 cm
Åpning i glass: 8 cm
Lengde ledning: 250 cm
Diameter takkopp: 6,5 cm
Høyde takkopp: 6,8 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Vekt: 1 kg
Materiale: Munnblåst glass / Messing
Annet: Sort tvinnet ledning
Tilleggsinformasjon
Designer

Anne Louise Due de Fønss og Anders Lundqvist

Anne Louise Due de Fønss & Anders Lundqvist

Anders Lundqvist (født 1970) er en Dansk/Norsk designer, som for tiden er bosatt og jobber i København. Han fikk sin utdannelse innen industriell design fra The Arts University College at Bournemouth i 1996. Etter dette har han utviklet og designet produkter for en rekke innovative selskaper, som Gubi (Gos2 og Gos3 kolleksjonen), Design Office, Scan Office (Future), KCA (Alfi) og Hifi Klubben (Dali Podium) for å nevne noen.
Anne Louise Due de Fønss (født 1976) fullførte studiet sitt i 2002 fra Arkitektskolen i Aarhus, Danmark. Hun er grunnlegger av Due de Fønss interiør og design studio i København. Due de Fønss er et internationalt selskap, som har flere prosjekter i New York, Berlin, Milano og København. Blant disse er Restaurant Aquavit New York, Hotel Astoria København i samarbeid med Gubi, Restaurant Grønbech og Churchill i København sammen med Anders Lundquist.