Meny
Meny

Tudor vegglampe, inklusive Dim-to-warm LED-pære, (fast montering) Sort/Gull

707,-
Inkl mva.
Tudor vegglampe, inklusive Dim-to-warm LED-pære, (fast montering) Sort/Gull is available for purchase in increments of 1

Levering: 2 stykk omgående
Leveringstid fjernlager: 15 virkedager

På lager

Varekode: E66 09928/05/30
Vi har flere modeller i Turnon-serien. Her finner du Turnon fra Lucide
Produktbeskrivelse
Turnon vegglampe er en del av en serie lamper. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer. Lampen har i tillegg bryter på veggfestet.

Turnon vegglampe leveres med en Dim-to-warm LED-pære som gir en fargetemperatur mellom 2200 og 3000 Kelvin. Pæren gir 320 Lumen.
Ledning Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 16 cm
Bredde: 9 cm
Fremspring: 12,3 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Tilleggsinformasjon
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.