Meny
Meny

Trigonon bordlampe, høyde 35 cm, 27W LED 2500lm

27W
Pris fra: 4579,-
Inkl mva.
Trigonon bordlampe, høyde 35 cm, 27W LED 2500lm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

EikEik
Valnøttfarget bøkValnøttfarget bøk

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E85 1109174-H
Vi har flere modeller i Trigonon-serien. Her finner du Trigonon fra Spot Light Premium Collection
Produktbeskrivelse
Trigonon bordlampe består av fire trekanter og fremstår som et kunstverk i seg selv, også når den er avslått. Lampen har bryter på ledning og plugin-trafo.

Velg farge på lampen for leveringstid.

SPOT Light er en forløper i bruk av LED-teknologi i trearmaturer. LED har høy effektfaktor og er energibesparende. Våre LED-moduler er preget av høyeste kvalitet, noe som bekreftes med 5 års garanti.

Folk er avhengige av at skogene skal leve.
Skogen filtrerer vannet vi drikker og luften vi puster. Det er avgjørende at vi kan møte våre nåværende behov for skogsprodukter uten å ødelegge helsen til verdens skoger for fremtidige generasjoner. SPOT Light tilhører de svært få lysprodusentene i Europa som er FSC®-sertifisert. Dette gir en garanti for at treverket som benyttes er lovlig og kommer fra bærekraftig skogbruk. Ved å velge produkter med FSC-merket bidrar du til beskyttelse av skogens økosystemer.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 35 cm
Bredde: 42 x 42 cm
Lengde ledning: 150 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 2500 Lumen
Forventet levetid: 30 000 t / 70% restlys     Mer informasjon >>
Tilleggsinformasjon
Produsent
Spot Light Premium Collection

SPOT Light har produsert lamper med høy kvalitet i Europa siden 1996 og har kommet med flere nyskapende produkter de seneste årene. I dette utvalget finner du en rekke lamper i treverk som benytter integrert LED.

Dette gir en perfekt blanding av estetikk og moderne LED-teknologi. SPOT Light er et europeisk merke som tilbyr kvalitetslamper laget av de beste tresortene og er FSC®-sertifisert. I tillegg benyttes munnblåst glass og stoffskjermer. Premium Collection er resultatet av intensivt arbeid og søken etter nye teknologiske løsninger. Belysning er deres lidenskap.