Meny
Meny

Tingeling 440a krystallkrone, diameter 25 cm

60W
9995,-
Inkl mva.
Tingeling 440a krystallkrone, diameter 25 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E40 502501501
Vi har flere modeller i Tingeling-serien. Her finner du Tingeling fra Krebs
Produktbeskrivelse
Tingeling er en stilren, kuleformet krystallkrone i moderne stil, ideell i rom der du ønsker deg en eksklusiv og lukseriøs lampe, men vil unngå den klassiske stilen. Lampen er bygget opp av metallbånd kledd med strekte kjeder av åttekantede prismer som danner en kule. Prismene bryter lyset og kaster et vakkert spill av regnbuefargede lysrefleksjoner rundt i rommet.

Hvert prisme på denne krystallkronen er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysrefleksjonsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.

Utførelse i forniklet messing. Lyspære medfølger ikke.
Mål: Bredde: 25 cm
Høyde: 25 cm
Vekt: 4 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs