Meny
Meny

Thor vegg/taklampe, 18W LED 3000K 3200lm, diameter 60 cm, Dimbar

18W
X2
8749,-
Inkl mva.
Thor vegg/taklampe, 18W LED 3000K 3200lm, diameter 60 cm, Dimbar is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E50 152001-C
Vi har flere modeller i Thor-serien. Her finner du Thor fra Studio Italia Design
Produktbeskrivelse
Spennende lampe fra Studio Italia Design, med integrert LED. Lampen kan justeres ved å trekke skjermen frem eller skyve tilbake. Lampen er i matt hvit metall og skjerm i melkehvit polykarbonat. For fast montering, leveres uten ledning og bryter.

Lampen kan dimmes med ekstern dimmer.
Ledning Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Betjening Uten bryter/dimmer
Mål: Diameter: 60 cm
Høyde: 15,5 cm - 20 cm (maks)
Diameter vegg/tak-feste: 16 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 90
Lysstyrke: 3200 Lumen
Kan dimmes? Ja
Produsent
Studio Italia Design

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia. Studio Italia Design har en meget høy kvalitets- og design-standard som benytter den prestisjetunge merkingen: “Made in Italy.”

Studio Italia Design benytter kun de beste materialene, slik som munnblåst glass i kombinasjon med rustfritt stål, messing og aluminiumsdetaljer i et stort utvalg utførelser.

De utvikler skreddersydde kreasjoner som representerer en ideell blanding av kvalitet, form, funksjon og ’state-of-the-art’ teknologi. På grunn av disse egenskapene er de ofte benyttet av verdenskjente arkitekter, ingeniører og designere. Studio Italia Design produkter er tilgjengelig i over 90 land.

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia.

Designer

Andrea Tosetto