Meny
Meny

Silicone Neon Strip

Silicone Neon Strip

Silicone Neon Strip

Silicone Neon Strip, er en innkapslet LED-Strip i høykvalitetssilikon og dens beskyttelsesgrad når opp til IP67 / IP68. Med motstand mot saltløsninger, syre og alkali, etsende gasser, brann og UV, er Silicone Neon Strip et foretrukket valg når det kommer til montasje i krevende miljøer. Populært benyttet både inne- og utendørs som dekorasjonsbelysning, fasadebelysning og i offentlige miljøer.

Høy fleksibilitet
Med sin høye fleksibilitet, kan man oppnå forskjellige belysningseffekter som hvitt lys, RGB og digital toning. Silicone Neon Strip kan erstatte tradisjonelle belysningsløsninger som benyttes til f. eks. skiltbelysning / arkitektonisk belysning / landskapsbelysning.

Motstand mot UV
Ekstruderingssilikon, som har motstand mot UV, kan brukes i utemiljø for langsiktig eksponering for direkte sollys, uten gulning og aldring på 5 år.

Motstand mot etsende gasser
Motstand mot etsende gasser, inkludert klor, svoveldioksid, hydrogensulfid, nitrogendioksid og så videre.

Uniform belysning
Uniform belysning, prikkfri, overflate med direkte utsikt, brukt til svært reflekterende materiale, med et blankt miljø uten blending.

God fleksibilitet
Pålitelig struktur med god fleksibilitet. Den kan bøyes og vrides, egnet for forskjellige former, med motstand mot rive og trekk slitasje.

Motstand mot korrosjon
Silikonen kan motstå mot korrosjon, og har motstand mot korrosjon av normal salt, alkali og syre, kan brukes i marine miljøer, kjemisk industri, petroleum, gruve og labratorium.

Høy varmeledningsevne
Høy varmeledningsevne, den termiske ledningsevnen til silikon er 0,27 W / MK, bedre enn “0,14 W / MK” av PVC, og stripen har lengre effektiv levetid for varmeavledning.

Flammehemmende og miljøvennlig
Silikon er ikke-giftig, og med høyt antennelsespunkt, ikke brennbar etter needle-flame-test, og avgir ikke giftige gasser under oppvarming.

Støvtett
Beskytter mot støv og har pålitelig forsegling, opp til IP68 (fabrikksforseglet). Elegant utseende med bredt bruksområde og lang levetid.

Høy lysgjennomstrømning
Høy lysgjennomstrømning opp til 90%, kan oppfylle kravene til høy Lumeneffekt, og den brukes ikke bare til dekorasjon, men også for generell / almennbelysning.

Enestående værbestandighet
Enestående værbestandighet: oppbevares i miljø mellom -50 ° C og + 150 ° C, kan den opprettholde normal-myk tilstand, uten deformasjon, mykning og aldring. Og hvis den brukes i miljø mellom -20 ° C og + 45 ° C, kan den fungere normalt, og motstå ekstrem kulde og høy varme.

God beskyttelsesytelse
Hoveddelen av produktet og standard endehetter kan brukes i miljø opp til IP67 standard, og kan bestå laboratorieteststandardene til IP68.

Silicone Neon Strip
Silicone Neon Strip informasjon