Meny
Meny

LED strip sett 2700K 180lm/m, 5 meter

9W
363,-
Inkl mva.
LED strip sett 2700K 180lm/m, 5 meter is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 47980000
Produktbeskrivelse
LED-stripe med 1,8W LED per meter. Stripen leveres UTEN bryter. LED-stripen har en forventet levetid på 30 000 timer. LED-stripen har 3M-tape for enkel montering.

Ledning med plug-in trafo 120 cm, og LED-stripe på 500 cm. Stripen kan kuttes hver 10 cm for å korte inn til ønsket lengde.
Mål: Lengde: 500 cm
Ledning til transformator: 120 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 180 Lumen pr meter
Forventet levetid: 30 000 timer     Mer informasjon >>
Lysspredning: 120°
Tilleggsinformasjon
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.