Meny
Meny

Tapper 480 krystallkrone, diameter 32 cm

40W
X6
10400,-
Inkl mva.
Tapper 480 krystallkrone, diameter 32 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E40 503207306
Vi har flere modeller i Tapper-serien. Her finner du Tapper fra Krebs
Produktbeskrivelse
Tapper-serien er basert på historiske, svenske lamper. Disse lysekronene er moderniserte utgaver, men med flere tidsriktige detaljer i behold. Lampen har et unikt formspråk som kombinerer myke linjer med stilrent design.

Lampen består av tre detaljrike metallringer, fulle av kvadratiske prismer og rektangulære prismer med spiss, eller halvspyd, samt en halvkule av åttekantede prismer, eller myntprismer, under den nederste ringen.

Hvert prisme er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysbrytningsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.

Utførelse i ibenholtoksidert messing. Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Bredde: 32 cm
Høyde: 68 cm
Vekt: 4 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs