Meny
Meny

Tapper 463 lysekrone, oksidert messing, diameter 59 cm

40W
X6
9900,-
Inkl mva.
Tapper 463 lysekrone, oksidert messing, diameter 59 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E40 505902306
Vi har flere modeller i Tapper-serien. Her finner du Tapper fra Krebs
Produktbeskrivelse
Tapper-serien er basert på historiske, svenske lamper. Disse lysekronene er moderniserte utgaver, men med flere tidsriktige detaljer i behold. Lampen er formgitt med tanke på stilrent, nordisk design. Den er også utstyrt med holdere til stearinlys, som fremhever de klassiske undertonene i designet, uten å overskygge det moderne.

Lampen er dekorert med en kombinasjon av kvadratiske prismer og rektangulære prismer med spiss, eller halvspyd. Disse bryter lyset og skaper flotte refleksjoner av det rundt omkring i rommet.

Hvert prisme er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysbrytningsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.

Utførelse i ibenholtoksidert messing. Lyspærer medfølger ikke. Vi anbefaler bruk av Illum-pærer, siden de seks soklene sitter i senter av nederste messingring og det ikke er plass til lengre pære som mignong. Pærene er rettet utover for best å fordele lyset i prismene.

Mål: Bredde: 59 cm
Høyde: 46 cm
Lengde kjetting: 75 cm
Totallengde: 121 cm
Vekt: 8 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs