Meny
Meny

Tapper 423 lysekrone, diameter 59 cm

40W
X6
Pris fra: 12400,-
Inkl mva.
Tapper 423 lysekrone, diameter 59 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

Forniklet messingForniklet messing
Ibenholt oksideringIbenholt oksidering

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E40 505901306-H
Vi har flere modeller i Tapper-serien. Her finner du Tapper fra Krebs
Produktbeskrivelse
Tapper-serien er basert på historiske, svenske lamper. Disse lysekronene er moderniserte utgaver, men med flere tidsriktige detaljer i behold.

Lampen er utstyrt med armer med holdere til stearinlys, og kombinasjonen av krysslipte kvadratiske og rektangulære prismer underbygger og forsterker lysekronens formspråk. Lampen gjør seg best i rom med god takhøyde, da det burde være 210 cm fra gulvet til bunnen av lysekronen hvis man skal kunne gå under den.

Hvert prisme på denne krystallkronen er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysrefleksjonsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.

Utførelse i ibenholtoksidert eller forniklet messing. Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Bredde: 59 cm
Høyde: 76 cm
Vekt: 6 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs