Meny
Meny

[2] Utvidelse System LED - Istapper 200x100 cm, LED (x100), Hvit kabel, Varmhvit

0.1W
X100
895,-
Inkl mva.
[2] Utvidelse System LED - Istapper 200x100 cm, LED (x100), Hvit kabel, Varmhvit is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Star Trading 30 September 2020. Leveringstid inn til oss er inntil 10 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E62 466-36
Vi har flere modeller i System LED-serien. Her finner du System LED fra Star Trading
Produktbeskrivelse
Lysgardin på to meters lengde med flere forskjellige høyder på opptil en meter. Hvit kabel og 100 varmhvite LED-lys, for utvidelse av System LED. Totalt strømforbruk: 8W.

System LED er et lett og anvendelig basissystem som fungerer vel så godt inne som ute, perfekt for enkle lysdekorasjoner. Produktene har en lang livstid og gir meget kraftig lys.
Mål: Høyde (på det meste): 100 cm
Bredde: 200 cm
Avstand mellom lyspunktene: 8 cm
Farge på lyset Varmhvit
Forventet levetid: 50 000 timer     Mer informasjon >>
Annet: Antall systemmeter: 2 m
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.