Meny
Meny

[2] Utvidelse System LED - Girlander, 600 cm, LED (x100), Grønn med Varmhvitt lys

0.1W
X100
1309,-
Inkl mva.
[2] Utvidelse System LED - Girlander, 600 cm, LED (x100), Grønn med Varmhvitt lys is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Star Trading 1 September 2018. Leveringstid inn til oss er inntil 8 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E62 465-91
Vi har flere modeller i System LED-serien. Her finner du System LED fra Star Trading
Produktbeskrivelse
6 meters girlander med 100 varmhvite LED-lys, for utvidelse av System LED. Totalt strømforbruk: 8W.

System LED er et lett og anvendelig basissystem som fungerer vel så godt inne som ute, perfekt for enkle lysdekorasjoner. Produktene har en lang livstid og gir meget kraftig lys.
Mål: Lengde: 600 cm
Diameter: 28 cm
Forventet levetid: 50 000 timer     Mer informasjon >>
Annet: Antall systemmeter: 10 m
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.