Meny
Meny

[2] Utvidelse System Decor - Lysslynge 500 cm, LED (x50), Hvit kabel, Varmhvit

X50
182,-
Inkl mva.
[2] Utvidelse System Decor - Lysslynge 500 cm, LED (x50), Hvit kabel, Varmhvit is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E62 495-28
Vi har flere modeller i System Decor-serien. Her finner du System Decor fra Star Trading
Produktbeskrivelse
System decor produkter er enkle å bruke og kan til og med brukes inne. Produktene har tynne kabler som er enkle å gjemme og en lysstyrke som kan anpasses med dimmer. Lyset har 50 LED-lys på 5 meter slynge. Lysene er varmhvite.

Slyngen er en forlengelse av Start System Decor og trenger en Start. Se tilbehør nederst på denne siden.

Systemet har 2 typer startsett: Med lysslynge eller uten. Settet med lysslynge bruker en 7,2VA transformator, og tåler samlet 500 lyspunkter, mens startsettet uten slynge bruker en 14,4VA transformator og tåler 1000 lyspunkter.
Mål: Lengde: 500 cm
Avstand mellom lyspunkter: 10 cm
Farge på lyset Varmhvit
Forventet levetid: 10 000 timer     Mer informasjon >>
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.