Meny
Meny

Sway bordlampe, høyde 58 cm, med USB-utgang, Sort

15W
889,-
Inkl mva.
Sway bordlampe, høyde 58 cm, med USB-utgang, Sort is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 48225003
Vi har flere modeller i Sway-serien. Her finner du Sway fra Nordlux DFTP
Produktbeskrivelse
Sway bordlampe er designet av den danske designduoen Bjørn + Balle og er svært vakker i sin enkelhet. Den minimalistiske designen gjenspeiler designerens skarpe øye for smakfull belysning hvor alle detaljer er gjennomtenkt. Det er skapt en tidløs lampe som kan skape glede i mange år.

Lampehodet er justerbart og bryteren er enkelt tilgjengelig på bordfoten.

Det er USB-uttak i font av bordfoten for lading av mobiltelefon eller nettbrett.

Leveres med sort tekstiltrukket ledning. Lyspære medfølger ikke.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 58 cm
Diameter skjerm: 10,6 cm
Diameter bordfot: 19 cm
Lengde ledning: 180 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Produsent
design for the people - Nordlux

Design For The People

Fra idé til begeistring

Å skape noe er ikke kunst – begeistring er en kunst.

Dette er vårt motto hos Nordlux. Vi har begeistring i tankene når vi designer nye produkter som både er interessante og fremtidsrettet. Vi elsker utviklingsprosessen fra idé til et ferdig produkt.

Vi er heldigvis omgitt av mennesker som foretrekker å gå hele veien i stedet for å inngå kompromisser. Mennesker som ikke er redde for å bruke albuer og intelligens, og hvor innovasjon ikke er noe nytt. Hos Nordlux starter alle suksesser med innovasjon. Kun på den måten kan vi forsikre oss om at våre produkter følger globale impulser – og ligger ett skritt foran.

Design For The People er for alle som verdsetter klassisk og nytenkende belysningsdesign. Vi følger vår visjon om å utvikle designlamper til en pris som inkluderer alle. Designet har en nordisk vri og er tiltenkt alle mennesker i hele verden. I produksjon jobber vi med form og funksjonalitet på hvert enkelt design. I våre løsninger tar vi alltid høyde for mennesker og miljø.

Bak Design For The People produktene står anerkjente, danske designere. De elsker å utvikle lamper som pynter og forfører, og hvor et vakkert utseende går hånd i hånd med funksjonaliteten.

Designer

Bjørn og Balle

Bjørn + Balle

Designduoen Bjørn + Balle består av designerne Christian Bjørn og Rune Balle. De har de siste årene gått sammen for å designe ulike produkter, som kombinerer det minimalistiske skandinaviske designet med en sans for dagens trender. Materialer og detaljer heves til et nivå som gir produktene en sterk identitet.