Meny
Meny

Sugegasa takpendel, diameter 60 cm

40W
5109,-
Inkl mva.
Sugegasa takpendel, diameter 60 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

AsurblåAsurblå
KlarKlar
RoséRosé
RøykfargetRøykfarget

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 163004-H
Produktbeskrivelse
Perfeksjon finner man i tingenes enkelthet. Lampen har en ramme i metall og skjerm i akryl. En utrolig flott lampe fra Studio Italia, designet av Andrea Tossetto i 2017.

Passer godt i rom med ekstra stor takhøyde, da lampen totalt kan henge fire meter ned fra himling.

Lyspære medfølger ikke.
Mål: Diameter: 60 cm
Høyde: 29 cm
Diameter takfeste: 8 cm
Lengde ledning med lampe (max): 400 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Materiale: Metall / Akryl
Produsent
Studio Italia Design

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia. Studio Italia Design har en meget høy kvalitets- og design-standard som benytter den prestisjetunge merkingen: “Made in Italy.”

Studio Italia Design benytter kun de beste materialene, slik som munnblåst glass i kombinasjon med rustfritt stål, messing og aluminiumsdetaljer i et stort utvalg utførelser.

De utvikler skreddersydde kreasjoner som representerer en ideell blanding av kvalitet, form, funksjon og ’state-of-the-art’ teknologi. På grunn av disse egenskapene er de ofte benyttet av verdenskjente arkitekter, ingeniører og designere. Studio Italia Design produkter er tilgjengelig i over 90 land.

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia.