Meny
Meny

Stretch takpendel i bjørkefinér, 500 cm grå tekstilkabel, diameter 60 cm

40W
7839,-
Inkl mva.
Stretch takpendel i bjørkefinér, 500 cm grå tekstilkabel, diameter 60 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E05 751914
Produktbeskrivelse
Stretch strekker seg ut, slik som navnet tilsier.

Det startet med en papirkonstruksjon som ble omgjort til et prosjekt, hvor målet var å skyve potensialet i finér til det ytterste. Stretch er fortsatt en enkel sfære, men er utformet som en tredimensjonal trekonstruksjon. De delikate finerprofilene blir strukket i to retninger og kombineres med et innslag som holder profilene på plass som lampens indre kjerne. Messingfargetbeslag gir lekre detaljer. Stretch kombinerer tetthet og åpenhet. Finérlamellene skaper et flott samspill mellom lys og skygge.

Velg mellom to størrelser for leveringstid. Leveres med grå tekstilkabel på fem meter som gjør lampen godt egnet i rom med stor takhøyde.

Lyspære medfølger ikke.
Mål: Diameter: 47 cm
Høyde skjerm: 24 cm

Diameter: 60 cm
Høyde skjerm: 31 cm

Diameter takkopp: 12,5 cm
Høyde takkopp: 10 cm
Lengde ledning (max): 500 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Produsent
Halo Design

Halo Design har eksistert siden 1994, og har siden den gang fokusert på å skape flotte danske designlamper til en overkommelig pris. Halo Tech Design benytter materialer av høy kvalitet i produksjonen av sine lamper, og stiller strenge krav til sine leverandører for å opprettholde kvaliteten lampene deres er kjent for.

Designer

Amanda Betz

Amanda Betz

Arkitekt Amanda Taarup Betz er utdannet ved Det Kongelige Danske Academy of Fine Arts, School of Architecture. Til tross for hennes arkitektutdannelse, er hun glad i å jobbe i liten skala - særlig lamper. Amanda Betz arbeider med papirmodeller for å oversette sine ideer til fysiske objekter. Hun har mottatt en rekke stipender og jobber både kunstnerisk og kommersielt med design.