Meny
Meny

Strap To Go, Moodmaker™ stepdim, USB-lading, IP54, Hvit

2.5W
729,-
Inkl mva.
Strap To Go, Moodmaker™ stepdim, USB-lading, IP54, Hvit is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 8 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 46195001
Vi har flere modeller i Strap-serien. Her finner du Strap fra Nordlux DFTP
Produktbeskrivelse
Strap To Go er en smart og praktisk lampe å ta med seg. Lampen lades enkelt via medfølgende USB-ledning. Strap To Go har Moodmaker™ stepdim som dimmer lyset i flere trinn, kun ved å benytte bryteren.

Med IP54 er lampen veldig praktisk å ha med ut på tur.
Betjening Med step-dimmer
Mål: Diameter: 15,5 cm
Høyde: 14,7 cm
Leveres med USB-kabel
Farge på lyset 2700 Kelvin
Forventet levetid: 25 000 timer     Mer informasjon >>
Materiale: Plast, gummi og tre
Produsent
design for the people - Nordlux

Design For The People

Fra idé til begeistring

Å skape noe er ikke kunst – begeistring er en kunst.

Dette er vårt motto hos Nordlux. Vi har begeistring i tankene når vi designer nye produkter som både er interessante og fremtidsrettet. Vi elsker utviklingsprosessen fra idé til et ferdig produkt.

Vi er heldigvis omgitt av mennesker som foretrekker å gå hele veien i stedet for å inngå kompromisser. Mennesker som ikke er redde for å bruke albuer og intelligens, og hvor innovasjon ikke er noe nytt. Hos Nordlux starter alle suksesser med innovasjon. Kun på den måten kan vi forsikre oss om at våre produkter følger globale impulser – og ligger ett skritt foran.

Design For The People er for alle som verdsetter klassisk og nytenkende belysningsdesign. Vi følger vår visjon om å utvikle designlamper til en pris som inkluderer alle. Designet har en nordisk vri og er tiltenkt alle mennesker i hele verden. I produksjon jobber vi med form og funksjonalitet på hvert enkelt design. I våre løsninger tar vi alltid høyde for mennesker og miljø.

Bak Design For The People produktene står anerkjente, danske designere. De elsker å utvikle lamper som pynter og forfører, og hvor et vakkert utseende går hånd i hånd med funksjonaliteten.