Meny
Meny

Strap gulvlampe, høyde 152 cm

60W
2769,-
Inkl mva.
Strap gulvlampe, høyde 152 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

HvitHvit
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E10 46234001-H
Vi har flere modeller i Strap-serien. Her finner du Strap fra Nordlux DFTP
Produktbeskrivelse
Strap gulvlampe er en stilig og spesiell lampe fra Nordlux. Denne varianten kommer med skjerm i metall.

Strap serien er et flott tilskudd til den skandinaviske design-tradisjonen. Navnet kommer fra det karakteristiske lær-opphenget og leveres med to lærstropper, en sort og en brun. Strap har både et klassisk og industrielt utseende som stammer fra de vakre naturmaterialene metall og lær.

Lyspære er ikke inkludert.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 152 cm
Diameter: 36 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Avhenger av lyspære
Materiale: Metall/Lær
Produsent
design for the people - Nordlux

Design For The People

Fra idé til begeistring

Å skape noe er ikke kunst – begeistring er en kunst.

Dette er vårt motto hos Nordlux. Vi har begeistring i tankene når vi designer nye produkter som både er interessante og fremtidsrettet. Vi elsker utviklingsprosessen fra idé til et ferdig produkt.

Vi er heldigvis omgitt av mennesker som foretrekker å gå hele veien i stedet for å inngå kompromisser. Mennesker som ikke er redde for å bruke albuer og intelligens, og hvor innovasjon ikke er noe nytt. Hos Nordlux starter alle suksesser med innovasjon. Kun på den måten kan vi forsikre oss om at våre produkter følger globale impulser – og ligger ett skritt foran.

Design For The People er for alle som verdsetter klassisk og nytenkende belysningsdesign. Vi følger vår visjon om å utvikle designlamper til en pris som inkluderer alle. Designet har en nordisk vri og er tiltenkt alle mennesker i hele verden. I produksjon jobber vi med form og funksjonalitet på hvert enkelt design. I våre løsninger tar vi alltid høyde for mennesker og miljø.

Bak Design For The People produktene står anerkjente, danske designere. De elsker å utvikle lamper som pynter og forfører, og hvor et vakkert utseende går hånd i hånd med funksjonaliteten.

Designer

Bjørn og Balle

Bjørn + Balle

Designduoen Bjørn + Balle består av designerne Christian Bjørn og Rune Balle. De har de siste årene gått sammen for å designe ulike produkter, som kombinerer det minimalistiske skandinaviske designet med en sans for dagens trender. Materialer og detaljer heves til et nivå som gir produktene en sterk identitet.