Meny
Meny

Strap 27 takpendel med opalhvitt glass, 3 meter ledning

60W
1795,-
Inkl mva.
Strap 27 takpendel med opalhvitt glass, 3 meter ledning is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 7 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 84313001
Vi har flere modeller i Strap-serien. Her finner du Strap fra Nordlux DFTP
Produktbeskrivelse
Strap 27 pendel i opalhvitt glass, leveres med to lærstropper, en sort og en brun, slik at du kan bytte etter humør. Lampen henger i en hvit tekstilkabel på 300 cm. Den lange kabelen gjør lampen perfekt for montering i rom med stor takhøyde.

Lampen kan dimmes med en ekstern dimmer.

Lyspære medfølger ikke.
Mål: Høyde: 27 cm
Diameter: 27 cm
Lengde ledning: 300 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Materiale: Glass / Metall / Lær
Annet: Leveres med sort og brun lærstropp
Produsent
design for the people - Nordlux

Design For The People

Fra idé til begeistring

Å skape noe er ikke kunst – begeistring er en kunst.

Dette er vårt motto hos Nordlux. Vi har begeistring i tankene når vi designer nye produkter som både er interessante og fremtidsrettet. Vi elsker utviklingsprosessen fra idé til et ferdig produkt.

Vi er heldigvis omgitt av mennesker som foretrekker å gå hele veien i stedet for å inngå kompromisser. Mennesker som ikke er redde for å bruke albuer og intelligens, og hvor innovasjon ikke er noe nytt. Hos Nordlux starter alle suksesser med innovasjon. Kun på den måten kan vi forsikre oss om at våre produkter følger globale impulser – og ligger ett skritt foran.

Design For The People er for alle som verdsetter klassisk og nytenkende belysningsdesign. Vi følger vår visjon om å utvikle designlamper til en pris som inkluderer alle. Designet har en nordisk vri og er tiltenkt alle mennesker i hele verden. I produksjon jobber vi med form og funksjonalitet på hvert enkelt design. I våre løsninger tar vi alltid høyde for mennesker og miljø.

Bak Design For The People produktene står anerkjente, danske designere. De elsker å utvikle lamper som pynter og forfører, og hvor et vakkert utseende går hånd i hånd med funksjonaliteten.

Designer

Bjørn og Balle

Bjørn + Balle

Designduoen Bjørn + Balle består av designerne Christian Bjørn og Rune Balle. De har de siste årene gått sammen for å designe ulike produkter, som kombinerer det minimalistiske skandinaviske designet med en sans for dagens trender. Materialer og detaljer heves til et nivå som gir produktene en sterk identitet.