Meny
Meny

Antique papirstjerne på fot, høyde 55 cm, Rød

25W
462,-
Inkl mva.
Antique papirstjerne på fot, høyde 55 cm, Rød is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Star Trading 1 September 2021. Leveringstid inn til oss er inntil 10 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E62 234-62
Vi har flere modeller i Antique -serien. Her finner du Antique fra Star Trading
Produktbeskrivelse
Rød papirstjerne på bordfot. Ferdig montert med fot er stjernen 55 cm høy. Stjernen har dekorative hull i snirklete mønster og tegninger i samme stil. Klassisk utformet fot i metall.

Leveres med 1,8 meter ledning med bryter. Lyspære medfølger ikke.
Mål: Høyde: 55 cm
Bredde: 34 cm
Dybde: 14 cm
Lengde ledning: 180 cm
Annet: Bryter på ledning
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.