Meny
Meny

Stay Long bordlampe, høyde 68 cm

40W
1789,-
Inkl mva.
Stay Long bordlampe, høyde 68 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

GråGrå
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E10 2020445003-H
Vi har flere modeller i Stay-serien. Her finner du Stay fra Nordlux DFTP
Produktbeskrivelse
Stay Long bordlampe er en moderne lampe i metall. Lampehodets arm kan tiltes og lampehodet kan roteres. Tekstiltrukket ledning som matcher lampens farge. Velg fargevariant.

Bryter på lampehodet. Lyspære medfølger ikke.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 68 cm
Dybde: 58 cm
Diameter: 15 cm
Lengde ledning: 250 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Materiale: Metall / Tekstiltrukket ledning
Produsent
design for the people - Nordlux

Design For The People

Fra idé til begeistring

Å skape noe er ikke kunst – begeistring er en kunst.

Dette er vårt motto hos Nordlux. Vi har begeistring i tankene når vi designer nye produkter som både er interessante og fremtidsrettet. Vi elsker utviklingsprosessen fra idé til et ferdig produkt.

Vi er heldigvis omgitt av mennesker som foretrekker å gå hele veien i stedet for å inngå kompromisser. Mennesker som ikke er redde for å bruke albuer og intelligens, og hvor innovasjon ikke er noe nytt. Hos Nordlux starter alle suksesser med innovasjon. Kun på den måten kan vi forsikre oss om at våre produkter følger globale impulser – og ligger ett skritt foran.

Design For The People er for alle som verdsetter klassisk og nytenkende belysningsdesign. Vi følger vår visjon om å utvikle designlamper til en pris som inkluderer alle. Designet har en nordisk vri og er tiltenkt alle mennesker i hele verden. I produksjon jobber vi med form og funksjonalitet på hvert enkelt design. I våre løsninger tar vi alltid høyde for mennesker og miljø.

Bak Design For The People produktene står anerkjente, danske designere. De elsker å utvikle lamper som pynter og forfører, og hvor et vakkert utseende går hånd i hånd med funksjonaliteten.