Meny
Meny

Spotlight spyd, Sort

35W
230,-
Inkl mva.
Spotlight spyd, Sort is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 20789903
Produktbeskrivelse
Spennende og innbydende hagelampespot med spyd. Flytt den enkelt fra sted til sted. Spotten er 40 cm høy og selve spottens diameter er 10 cm. Kabel på 1,8 meter med støpsel medfølger.

Dersom lampen kobles permanent til strømnettet uten støpsel, må dette arbeidet utføres av en autorisert installatør.

Lyspære medfølger ikke.

Mål: Høyde fra spyd: max 22 cm
Høyde totalt: 38 cm
Lengde spyd: 16 cm
Diameter lampehode: 10 cm
Høyde lampehode: 10 cm
Lengde på ledning: 150 cm
Materiale: Metall/Glass
Tilleggsinformasjon
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Dokumenter

Tilgjengelige dokumenter: