Meny
Meny

SpaceB pendelskinne, 120 cm, 22W LED, 3 meter ledning, Med dimmer

22W
1998,-
Inkl mva.
SpaceB pendelskinne, 120 cm, 22W LED, 3 meter ledning, Med dimmer is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

HvitHvit
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E10 46013001-H
Vi har flere modeller i SpaceB-serien. Her finner du SpaceB fra Nordlux DFTP
Produktbeskrivelse
SpaceB er en pendel med et enkelt og genialt design. Det er tre ulike innstillinger for temperatur og lysstyrke. Velg mellom ulike fargetemperaturer.

Bruk den varme fargetemperaturen, demp lysstyrken til en mer intim belysning når det bare er to av dere, og dra fordel av en av de to hvitere fargetemperaturene når du leser eller gjør lekser.

Lampen har fem års garanti!
Betjening Med dimmer
Mål: Lengde: 120 cm
Høyde: 5 cm
Lengde ledning: 300 cm
Lengde wire: 300 cm
Farge på lyset Justerbar 2200-3000 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 983 Lumen
Forventet levetid: 20 000 timer     Mer informasjon >>
Lysspredning: 120°
Annet: 300 cm stofftrukket ledning
Produsent
design for the people - Nordlux

Design For The People

Fra idé til begeistring

Å skape noe er ikke kunst – begeistring er en kunst.

Dette er vårt motto hos Nordlux. Vi har begeistring i tankene når vi designer nye produkter som både er interessante og fremtidsrettet. Vi elsker utviklingsprosessen fra idé til et ferdig produkt.

Vi er heldigvis omgitt av mennesker som foretrekker å gå hele veien i stedet for å inngå kompromisser. Mennesker som ikke er redde for å bruke albuer og intelligens, og hvor innovasjon ikke er noe nytt. Hos Nordlux starter alle suksesser med innovasjon. Kun på den måten kan vi forsikre oss om at våre produkter følger globale impulser – og ligger ett skritt foran.

Design For The People er for alle som verdsetter klassisk og nytenkende belysningsdesign. Vi følger vår visjon om å utvikle designlamper til en pris som inkluderer alle. Designet har en nordisk vri og er tiltenkt alle mennesker i hele verden. I produksjon jobber vi med form og funksjonalitet på hvert enkelt design. I våre løsninger tar vi alltid høyde for mennesker og miljø.

Bak Design For The People produktene står anerkjente, danske designere. De elsker å utvikle lamper som pynter og forfører, og hvor et vakkert utseende går hånd i hånd med funksjonaliteten.

Designer

Bønnelycke MDD

Bønnelycke mdd Bønnelycke er drevet av en uovertruffen trang og et ønske om å jobbe konstruktivt og innovativt. Bønnelycke startet sin karriere med design av lamper, møbler og innredning i 1988. Han oppnådde raskt status som en ukonvensjonell arkitekt med humor og fantasi. «Det kunne være morsomt» og «naturligvis kan det la seg gjøre» er uttrykk som blir flittig brukt i hans virksomhet. Bønnelycke MDD er et tverrfaglig designfirma med både nasjonal og internasjonal erfaring. Vi er perfeksjonister med profesjonell nysgjerrighet. Vi tilbyr et bredt spekter av designdisipliner, alt fra arkitektur og innredning, møbel- og produktdesign til kommunikasjonsoppgaver, grafisk design og nettdesign.

Se lamper designet av Bønnelycke mdd

Dokumenter

Tilgjengelige dokumenter: