Meny
Meny

Solid Light bordlampe, høyde 31 cm

13W
6439,-
Inkl mva.
Solid Light bordlampe, høyde 31 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

GråGrå
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 STL101-H
Vi har flere modeller i Solid-serien. Her finner du Solid fra Terence Woodgate
Produktbeskrivelse
Solid-bordlampen har et vakkert stilrent design som passer for et hvert hjem uavhengig av stil. Bordlampen har en sylindrisk base laget av solid italiensk Carrara-marmor eller massiv finpolert Nero Marquina-marmor, med integrert dimmer av stål. Lampeskjermen er laget av håndblåst opalglass, som gir et mykt diffust lys og skjermen har en diameter på 31 cm. Da marmor er et naturlig materiale, vil det solide bordlampermønsteret variere, noe som gjør hver bordlampe unik.

Solid-bordlampen er fra Solid Lamp Series, som har en rekke pendler, taklamper og bordlamper alle i naturlige materialer, og Solid er designet av den anerkjente engelske designeren Terrence Woodgate.
Mål: Høyde: 31 cm
Diameter: 31 cm
Diameter lampefot: 12 cm
Lengde ledning: 200 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Lysstyrke: 1450 Lumen
Produsent
Terence Woodgate

Belysnings-merkevaren Terence Woodgate ble lansert i 2014. Grunnlagt av industriell-designeren Terence Woodgate, designer og produserer selskapet lamper som fullt ut optimaliserer den formidable fordelen med LED-teknologi.

Selskapets omfattende kunnskap om LED-teknologi og partnerskap med MEGAMAN®, en av de mest innovative og konkurransedyktige LED-produsentene, produserer designlamper optimalisert for høy ytelse med lav-energi LED.

Som en av Storbritannias mest respekterte industridesignere, som spesialiserer seg på møbler og belysning, har Terence Wood gate blitt kjent for en elegant og moderne tilnærming til design besatt av et sin oppmerksomhet på detaljer.