Meny
Meny

Solid Light bordlampe, høyde 22 cm, Serpentine Green

9W
5109,-
Inkl mva.
Solid Light bordlampe, høyde 22 cm, Serpentine Green is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E50 STL107
Vi har flere modeller i Solid-serien. Her finner du Solid fra Terence Woodgate
Produktbeskrivelse
Solid Light Small-bordlampen er flott designet med sin sylindriske base laget av solid Serpentine Green-marmor. På den sylindriske basen er det en integrert dimmer i stål som kan slås av og på, samt justere det diffuse lys bordlampen gir. Bordlampen har en lampeskjerm i matt håndblåst opalglass, som er 22,7 cm. i diameter og bordlampen er 22,7 cm høy.

Marmor er et naturlig materiale, så Solid Light Small-bordlampens mønster kan variere, noe som gjør hver bordlampe unik.

Solid Light Small-bordlampen er fra Solid-lampeserien, som tilbyr en rekke pendler, taklamper og bordlamper i naturlige materialer, og Solid er designet av den anerkjente engelske designeren Terrence Woodgate.
Mål: Høyde: 22,7 cm
Diameter: 22,7 cm
Lengde ledning: 200 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Lysstyrke: 700 Lumen
Produsent
Terence Woodgate

Belysnings-merkevaren Terence Woodgate ble lansert i 2014. Grunnlagt av industriell-designeren Terence Woodgate, designer og produserer selskapet lamper som fullt ut optimaliserer den formidable fordelen med LED-teknologi.

Selskapets omfattende kunnskap om LED-teknologi og partnerskap med MEGAMAN®, en av de mest innovative og konkurransedyktige LED-produsentene, produserer designlamper optimalisert for høy ytelse med lav-energi LED.

Som en av Storbritannias mest respekterte industridesignere, som spesialiserer seg på møbler og belysning, har Terence Wood gate blitt kjent for en elegant og moderne tilnærming til design besatt av et sin oppmerksomhet på detaljer.