Meny
Meny

Solid Cylinder takspot, diameter 9 cm

8W
Pris fra: 3359,-
Inkl mva.
Solid Cylinder takspot, diameter 9 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

EikEik
GråGrå
SortSort
Sort eikSort eik
ValnøttValnøtt

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 SLD110-H
Vi har flere modeller i Solid-serien. Her finner du Solid fra Terence Woodgate
Produktbeskrivelse
Solid Cylinder taklampe har en ren sylinderform, fremstilt av ulike tresorter eller solid italiensk marmor. Solid Cylinder har en avrundet innside, som er et design signatur på alle Solid lampene. Eik, valnøtt og marmor er et naturlig materiale, derfor vil Solid Cylinder variantene variere, hvilket gjør hver Solid Cylinder unik.

Solid Cylinder gir et flott nedadgående lys med sin runde cylinderform, som gjør den perfekt til det moderne hjem.

Solid Cylinder taklampe er fra Solid lampeserie som har et utvalg av taklamper, pendler og bordlamper alle i naturmaterialer, og Solid er designet av den annerkjente engelske designer Terrence Woodgate.

LED Lyspære medfølger.
Mål: Høyde: 13 cm
Diameter: 9 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Produsent
Terence Woodgate

Belysnings-merkevaren Terence Woodgate ble lansert i 2014. Grunnlagt av industriell-designeren Terence Woodgate, designer og produserer selskapet lamper som fullt ut optimaliserer den formidable fordelen med LED-teknologi.

Selskapets omfattende kunnskap om LED-teknologi og partnerskap med MEGAMAN®, en av de mest innovative og konkurransedyktige LED-produsentene, produserer designlamper optimalisert for høy ytelse med lav-energi LED.

Som en av Storbritannias mest respekterte industridesignere, som spesialiserer seg på møbler og belysning, har Terence Wood gate blitt kjent for en elegant og moderne tilnærming til design besatt av et sin oppmerksomhet på detaljer.