Meny
Meny

Solid Cone takspot

8W
3359,-
Inkl mva.
Solid Cone takspot is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

EikEik
Sort eikSort eik
ValnøttValnøtt

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 SLD115-H
Vi har flere modeller i Solid-serien. Her finner du Solid fra Terence Woodgate
Produktbeskrivelse
Solid Cone taklampe og påbygningsspot er designet i en ren konisk form, som er fremstilt av europeisk eiketre, sortbeiset europeisk eiketre eller amerikansk valnøtt. Solid Cone har en mattlakkert overflate, og den avrundede innsiden på Solid Cone er en design signatur fra Solid kolleksjonen.

Da Solid Cone taklampe er produsert i naturmaterialer som eik og valnøtt, vil hver lampe variere, og det gjør hver lampe spesiell.

Solid Cone Taklampe er fra Solid lampeserie som har et utvalg av taklamper, pendler og bordlamper alle i naturmaterialer, og Solid er designet av den annerkjente engelske designer Terrence Woodgate.

LED Lyspære medfølger.
Mål: Høyde: 13 cm
Diameter: 11 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Produsent
Terence Woodgate

Belysnings-merkevaren Terence Woodgate ble lansert i 2014. Grunnlagt av industriell-designeren Terence Woodgate, designer og produserer selskapet lamper som fullt ut optimaliserer den formidable fordelen med LED-teknologi.

Selskapets omfattende kunnskap om LED-teknologi og partnerskap med MEGAMAN®, en av de mest innovative og konkurransedyktige LED-produsentene, produserer designlamper optimalisert for høy ytelse med lav-energi LED.

Som en av Storbritannias mest respekterte industridesignere, som spesialiserer seg på møbler og belysning, har Terence Wood gate blitt kjent for en elegant og moderne tilnærming til design besatt av et sin oppmerksomhet på detaljer.