Meny
Meny

Smal pendelskinne 2 LED 80 cm, 23W LED med dimmer

23W
Pris fra: 4579,-
Inkl mva.
Smal pendelskinne 2 LED 80 cm, 23W LED med dimmer is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

BjørkBjørk
EikEik
HvitHvit
Valnøttfarget bøkValnøttfarget bøk

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E85 1509574-H
Vi har flere modeller i Smal-serien. Her finner du Smal fra Spot Light Premium Collection
Produktbeskrivelse
Smal pendelskinne med to 80 cm LED, henger i wire, og er vakker og enkel på samme tid. Lampen har integrert 23W LED, og denne økologiske og energibesparende løsningen gir flott varmhvitt lys på 3000 Kelvin. Lampen leveres med toucdimmer på oversiden av skinnen. Smal pendelskinne finnes i flere utgaver med ulike lysstyrker.

Velg farge på denne lampen for leveringstid.

SPOT Light er en forløper i bruk av LED-teknologi i trearmaturer. LED har høy effektfaktor og er energibesparende. Våre LED-moduler er preget av høyeste kvalitet, noe som bekreftes med 5 års garanti.

Folk er avhengige av at skogene skal leve.
Skogen filtrerer vannet vi drikker og luften vi puster. Det er avgjørende at vi kan møte våre nåværende behov for skogsprodukter uten å ødelegge helsen til verdens skoger for fremtidige generasjoner. SPOT Light tilhører de svært få lysprodusentene i Europa som er FSC®-sertifisert. Dette gir en garanti for at treverket som benyttes er lovlig og kommer fra bærekraftig skogbruk. Ved å velge produkter med FSC-merket bidrar du til beskyttelse av skogens økosystemer.
Betjening Med dimmer
Mål: Bredde: 4 x 80 cm
Lengde fra tak (max): 110 cm
Takfeste: 6 x 40 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 2100 Lumen
Forventet levetid: 30 000 t / 70% restlys     Mer informasjon >>
Tilleggsinformasjon
Produsent
Spot Light Premium Collection

SPOT Light har produsert lamper med høy kvalitet i Europa siden 1996 og har kommet med flere nyskapende produkter de seneste årene. I dette utvalget finner du en rekke lamper i treverk som benytter integrert LED.

Dette gir en perfekt blanding av estetikk og moderne LED-teknologi. SPOT Light er et europeisk merke som tilbyr kvalitetslamper laget av de beste tresortene og er FSC®-sertifisert. I tillegg benyttes munnblåst glass og stoffskjermer. Premium Collection er resultatet av intensivt arbeid og søken etter nye teknologiske løsninger. Belysning er deres lidenskap.