Meny
Meny

Slynge Serie Gran LED (x160) 8x2m, Sort kabel, Varmhvitt lys

X160
382,-
Inkl mva.
Slynge Serie Gran LED (x160) 8x2m, Sort kabel, Varmhvitt lys is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Star Trading 1 September 2021. Leveringstid inn til oss er inntil 10 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E62 497-96
Produktbeskrivelse
Serie LED juletreslynge med 160 varmhvite LED-lyskilder. Fin slynge å dekorere treet med. Bruksområdet er ute. Slyngen har en 5 meter lang svart strømledning.
Mål: Høyde: 200 cm
Avstand mellom lyspunktene: 10 cm
Lengde ledning: 500 cm
Farge på lyset Varmhvit
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.