Meny
Meny

Skyfall SO1 takpendel, diameter 22 cm, dimbar 2 x 10W LED

10W
X2
Pris fra: 8679,-
Inkl mva.
Skyfall SO1 takpendel, diameter 22 cm, dimbar 2 x 10W LED is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

KlarKlar
KobberKobber

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 148002-H
Vi har flere modeller i Skyfall-serien. Her finner du Skyfall fra Studio Italia Design
Produktbeskrivelse
Skyfall pendelen er en elegant lampe som blander antikk Murano-glass med innovativ LED teknologi på en tidløs måte. Lampen er montert i taket med et kuppelformet takfeste. De 2 LED lyskildene gir både direkte og indirekte lys. To vertikale filamenter er synlige gjennom glasset i skjermblenderen.

Lampen kan dimmes med ekstern dimmer.
Mål: Høyde: 38 cm
Lengde ledning (max): 250 cm
Diameter: 22 cm
Diameter takfeste: 12 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Lysstyrke: 1895 Lumen
Kan dimmes? Ja
Produsent
Studio Italia Design

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia. Studio Italia Design har en meget høy kvalitets- og design-standard som benytter den prestisjetunge merkingen: “Made in Italy.”

Studio Italia Design benytter kun de beste materialene, slik som munnblåst glass i kombinasjon med rustfritt stål, messing og aluminiumsdetaljer i et stort utvalg utførelser.

De utvikler skreddersydde kreasjoner som representerer en ideell blanding av kvalitet, form, funksjon og ’state-of-the-art’ teknologi. På grunn av disse egenskapene er de ofte benyttet av verdenskjente arkitekter, ingeniører og designere. Studio Italia Design produkter er tilgjengelig i over 90 land.

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia.