Meny
Meny

Skyfall SO takpendel, diameter 36 cm, dimbar 2 x 10W LED

10W
X2
Pris fra: 13229,-
Inkl mva.
Skyfall SO takpendel, diameter 36 cm, dimbar 2 x 10W LED is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

KlarKlar
KobberKobber
KromKrom

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 148004-H
Vi har flere modeller i Skyfall-serien. Her finner du Skyfall fra Studio Italia Design
Produktbeskrivelse
Skyfall pendelen er en elegant lampe som blander antikk Murano glass med innovativ LED teknologi på en tidløs måte. Lampen er montert i taket med et kuppelformet takfeste. De 2 LED lyskildene gir både direkte og indirekte lys. To vertikale filamenter er synlige gjennom glasset i skjermblenderen.

Italiensk kvalitet med munnblåst Murano-glass.
Betjening Med dimmer
Mål: Høyde: 52 cm
Lengde ledning (max): 250 cm
Diameter: 36 cm
Diameter takfeste: 12 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Lysstyrke: 1895 Lumen
Produsent
Studio Italia Design

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia. Studio Italia Design har en meget høy kvalitets- og design-standard som benytter den prestisjetunge merkingen: “Made in Italy.”

Studio Italia Design benytter kun de beste materialene, slik som munnblåst glass i kombinasjon med rustfritt stål, messing og aluminiumsdetaljer i et stort utvalg utførelser.

De utvikler skreddersydde kreasjoner som representerer en ideell blanding av kvalitet, form, funksjon og ’state-of-the-art’ teknologi. På grunn av disse egenskapene er de ofte benyttet av verdenskjente arkitekter, ingeniører og designere. Studio Italia Design produkter er tilgjengelig i over 90 land.

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia.