Meny
Meny

Serie Micro LED (x180) slynge, 18 meter, transparent kabel, Varmhvitt lys

X180
260,-
Inkl mva.
Serie Micro LED (x180) slynge, 18 meter, transparent kabel, Varmhvitt lys is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Star Trading 1 Oktober 2020. Leveringstid inn til oss er inntil 10 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E62 593-20
Produktbeskrivelse
Serie Micro LED lysslynge med transparent kabel. Slyngen er hele 18 meter lang og har 180 LED-lys. Dekorer ute med denne flotte slyngen og få et vakkert lys i mørket. Slyngen har en ledning på 5 meter.
Mål: Lengde: 1790 cm
Høyde: 3 cm
Avstand mellom lyspunktene: 10 cm
Dybde: 0,3 cm
Lengde ledning: 500 cm
Farge på lyset Varmhvit
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.