Meny
Meny

Sence bordlampe, høyde 56 cm

40W
1549,-
Inkl mva.
Sence bordlampe, høyde 56 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

HvitHvit
RøkfargetRøkfarget

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E10 46125001-H
Vi har flere modeller i Sence-serien. Her finner du Sence fra Nordlux DFTP
Produktbeskrivelse
Sence er en meget dekorative serie med glasslamper som er i vinden for tiden. Glasset gir lampen et vakkert lys og materialvalget oser kvalitet.

Lyspære medfølger ikke.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 56,5 cm
Diameter skjerm: 21 cm
Diameter base: 17 cm
Lengde ledning: 250 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Produsent
design for the people - Nordlux

Design For The People

Fra idé til begeistring

Å skape noe er ikke kunst – begeistring er en kunst.

Dette er vårt motto hos Nordlux. Vi har begeistring i tankene når vi designer nye produkter som både er interessante og fremtidsrettet. Vi elsker utviklingsprosessen fra idé til et ferdig produkt.

Vi er heldigvis omgitt av mennesker som foretrekker å gå hele veien i stedet for å inngå kompromisser. Mennesker som ikke er redde for å bruke albuer og intelligens, og hvor innovasjon ikke er noe nytt. Hos Nordlux starter alle suksesser med innovasjon. Kun på den måten kan vi forsikre oss om at våre produkter følger globale impulser – og ligger ett skritt foran.

Design For The People er for alle som verdsetter klassisk og nytenkende belysningsdesign. Vi følger vår visjon om å utvikle designlamper til en pris som inkluderer alle. Designet har en nordisk vri og er tiltenkt alle mennesker i hele verden. I produksjon jobber vi med form og funksjonalitet på hvert enkelt design. I våre løsninger tar vi alltid høyde for mennesker og miljø.

Bak Design For The People produktene står anerkjente, danske designere. De elsker å utvikle lamper som pynter og forfører, og hvor et vakkert utseende går hånd i hånd med funksjonaliteten.