Meny
Meny

Stue

Stue

Stuen er et av de helt sentrale rommene i hjemmet. Derfor er det viktig med gode lamper som gir den riktige belysningen i stuen, og samtidig tar seg godt ut med et design som passer med hvordan du ellers har innredet stuen din.

Hos Lysbutikken.no har vi et stort utvalg av stilig belysning til stue fra internasjonale lampeprodusenter. Det er din garanti for lamper til stuen av høy kvalitet og eksklusivt design. Enten du er på jakt etter en hengelampe, en hjørnelampe eller andre typer lamper til stuen, så har vi en mengde lamper som sikrer deg den helt riktige belysningen.

Gå på oppdagelsesferd i nettbutikken vår og se vårt store utvalg av lamper til stuen. Du finner med andre ord all den belysningen du måtte trenge for å få det fint hjemme på et og samme sted.

Stort utvalg av stilig belysning i stue

Hos Lysbutikken har vi et imponerende utvalg av lamper til stuen, noe som gjør det enkelt for deg å finne funksjonell og flott belysning i stue. Enten du foretrekker LED-lamper, lamper med dimmer eller andre smarte egenskaper, vil du finne den perfekte stuelampen her i vår nettbutikk. Vi har mange ulike typer lamper til stuen.

Slik du kan se, er utvalget av stuelamper stort og bredt her hos oss, og det er en fordel når du skal finne flott belysning i stue, enten du er på jakt etter lun belysning, et sterkere leselys eller lys til en større del av rommet.

Våre mange ulike lamper til stuen betyr at du kan finne stuebelysning i flere størrelser, materialer, farger og utforminger – hver og én er naturligvis av beste kvalitet og fineste design. Dette er lamper til stuen som vil gi deg glede i mange år fremover.

Få inspirasjon til lamper og belysning i stuen

Hos Lysbutikken er vi svært opptatt av belysning til stue, og vårt store utvalg omfatter derfor også en rekke flotte lampeserier og lamper til stuen. Dagligstuen er nemlig et av de rommene i hjemmet der du virkelig har frihet og mulighet til å vise hvem du er og hvilken stil du har gjennom belysningen, enten den er ekstravagant eller stilfull. Det samme gjelder for lamper til spisestuen.

Gode råd ved valg av funksjonell og flott belysning til stue

Når du skal kjøpe belysning til stuen, er det mange måter å sette sammen de ulike stuelampene på. Vegglamper, hjørnelamper og bordlamper skaper én type lys, for eksempel nedenfra eller fra siden. Spotter, pendler og hengelamper gir godt lys ovenfra, som du, for eksempel, trenger over et salongbord eller spisebord.

Det er mange faktorer som spiller inn når du skal velge riktige lamper til stuen, og selvfølgelig også smak og behag. Ved å tenke over følgende spørsmål kan du enklere finne den optimale løsningen for ditt behov:

- Ønsker du å kombinere hengelamper med stålamper? Disse lampene kan kreve sin plass på ulike måter.
- Hvor skal den primære lyskilden være? Over spisebordet eller ved sofagruppen?
- Har du bruk for leselys eller hyggebelysning i stuen? Å slappe av med en bok er en perfekt avslutning på dagen, og da er det viktig med lys som er skarpt nok til at du kan lese, men ikke så skarpt at du ikke klarer å slappe av.
-Ønsker du mange lamper eller bare noen få? Tenk over hvor stor stue du har, og hva du gjør av aktiviteter her.
-Skal lampene være diskré eller iøynefallende? Et vakkert blikkfang eller en lyskilde som skal fremheve andre detaljer i interiøret?
-Ønsker du belysning i stue med dimmefunksjon eller fast lysstyrke? Tenk over hvor du skal ha belysning i stue, og hva du trenger akkurat denne lyskilden til.

Enten du har behov for dempet hyggebelysning eller en moderne, kraftig lampe til et hjørne i stuen, så finner du helt sikkert den eller de riktige stuelampene her hos Lysbutikken. Vi har et stort utvalg av flotte lamper til stuen, enten du foretrekker minimalistiske, fargerike eller komplekse lamper. En pendellampe over sofaen kan gi rommet en helhet, mens en bordlampe på konsollbordet kan fremheve de vakre bruksgjenstandene dine.

Skulle du ha noen spørsmål til vårt sortiment eller ønsker gode råd i forbindelse med belysning i stuen, vil vi gjerne høre fra deg. Kontakt oss, og ta en hyggelig prat med våre dyktige lampespesialister som har stor erfaring med valg av belysning i stuen og resten av hjemmet.

Spotter i stuen sikrer deg stilfull og effektiv belysning

En klyngependel eller taklampe er midt i blinken hvis du ønsker en markant og iøynefallende lampe i stuen. Det er lamper som virkelig skaper oppmerksomhet i det viktigste oppholdsrommet i hjemmet. Er du derimot på utkikk etter en mer nedtonet og minimalistisk løsning, er det smart med spotter i stuen. I tillegg til å få god og effektiv belysning, får man et annerledes uttrykk med spotter, f.eks. når man fordeler dem rundt om i taket eller samler dem i en smart spotskinne.

Ønsker du minimalistisk og elegant stuebelysning som samtidig er effektiv og praktisk, er det smart med en spotskinne, også kalt lysskinne. Med en stilfull spotskinne i stuen får du mulighet til å sette sammen flere flotte lamper. Da får du både ekstra lys og et helt annet uttrykk enn når du bare setter opp én lampe.

Få perfekt belysning med en moderne bordlampe i stuen

Vi tilbringer mye av tiden vår i stuen. Derfor er det også viktig med belysning som gjør det behagelig å oppholde seg her, enten man skal slappe av, kose seg, lese eller ha gjester.

Den primære lyskilden kommer som oftest fra taket, men en god bordlampe i stuen fungerer som et ypperlig supplement til f.eks. en flott taklampe eller en elegant klyngependel. I tillegg kan du også vurdere andre flotte og funksjonelle løsninger som vegglamper og gulvlamper.

Hos Lysbutikken har vi et stort utvalg av bordlamper til stuen. De er laget av kjente lampeprodusenter som står for belysning i høy kvalitet med fokus på design og funksjonalitet. Det gir deg frihet til å velge den perfekte bordlampen til stuen ut fra ønsker og behov.

Mangler du den perfekte bordlampen til stuen, finner du den helt sikkert hos oss. I tillegg til vårt nåværende utvalg av lamper til stuen, får vi stadig nye lamper og lampeserier i sortimentet. På den måten kan du alltid velge mellom mange moderne bordlamper til stuen og resten av hjemmet.

Stort utvalg av gulvlamper i god kvalitet og flott design

Stuen er et sentralt rom i hjemmet der vi tilbringer mange av våre våkne timer til bl.a. sosialt samvær, lesing og andre aktiviteter. Og det krever godt lys. I tillegg til en flott taklampe som gir lys ovenfra, trenger man ofte et annet slags lys ved sofaen, lenestolen eller i et av hjørnene i stuen. Det er her gulvlampen kommer inn i bildet.

Gulvlampene er noen av de mest fleksible og praktiske lampetypene du kan bruke i stuen. En smart gulvlampe, eller stålampe, i stuen gir både leselys, arbeidslys og hyggebelysning. Den kan også gi orienteringslys slik at man lettere kan bevege seg rundt i rommet. Med en stålampe i stuen får du en svært god stuelampe som du også kan bruke i mange andre rom. Nettopp derfor er det en av de mest praktiske og anvendelige lampene man kan kjøpe.

Det er viktig å tenke over egne behov når man er på jakt etter en stålampe til stuen. Skal den gi fokusert arbeids- og leselys, eller skal den brukes til å lyse opp en del av rommet? Skal gulvlampen være enkel å flytte og bruke i andre rom i hjemmet? Kanskje du vil ha den litt bortgjemt, eller motsatt – at lampen skal være en flott del av innredningen i stuen din?

Det er enkelt å handle hos Lysbutikken.no

Det er enkelt å handle på nett hos Lysbutikken. Vi har inspirerende bilder og tekst for hvert eneste produkt.

Vi har som formål å skape komplette løsninger, slik at du kan få belysning i stue som passer inn med den belysningen du har i resten av boligen din. For mange er det viktig med et helhetlig interiør, og dette ønsket går i oppfyllelse når du handler lamper til boligen hos oss. Visste du forresten at flere av våre anerkjente designere har vunnet priser? Hos oss er ikke en lampe bare en lampe. Den dekker flere behov, både estetisk og funksjonelt.

Dersom du skulle ha behov for hjelp, kan du alltid kontakte vår kundeservice. Her sitter våre medarbeidere klare til å hjelpe deg med alt fra valg av lampe til stuen til spørsmål om levering og montering.