Meny
Meny

Spisestue

Spisestue

Det er viktig med godt lys i hjemmet, særlig i spisestuen og ved spisebordet hvor man tilbringer mye tid med familien, venner og gjester. Derfor er det nødvendig med gode lamper i spisestuen som bl.a. gir deg god, effektiv og behagelig belysning ved spisebordet.

Hos Lysbutikken har vi et stort utvalg av lamper til bruk over spisebord og andre typer lamper til spisestuen fra populære, internasjonale lampemerker med mange designpriser bak seg. Uansett hvilken form for belysning du ønsker til spisestuen, så finner du et spennende utvalg av stilfulle lamper med god funksjonalitet her.

Stort utvalg av stilfulle lamper til spisestuen

Hos Lysbutikken finner du et stort og spennende utvalg av designlamper til spisebordet samt andre stilfulle lamper til spisestuen. Disse har også i høy grad fokus på lekkert design og god funksjonalitet.

Hos Lysbutikken ønsker vi å gjøre det enkelt for deg å velge akkurat den lampen som matcher dine ønsker og behov best. Derfor består vårt sortiment av en rekke lamper til spisestuen, noe som gir deg frihet til å velge og bruke lampene slik du selv ønsker. Det betyr blant annet at du kan finne lamper til spisestuen i mange forskjellige størrelser, farger, materialer og utforminger – alle av høy kvalitet og i eksklusivt design.

Velg den rette lampen til spisebordet

Spisestuen er ofte et sentralt sted i hjemmet. Her deler man måltider og gode opplevelser med familie, venner og gjester. For å skape en optimal atmosfære bør man ha én eller flere lamper over spisebordet. Det vil gi en god og jevn spredning av lyset.

I vårt store utvalg av designerlamper til spisebordet finner du en rekke ulike lamper, som f.eks. lamper med dimmer, LED-lamper samt pendellamper og klyngependler.

Mulighetene er mange når det kommer til god og effektiv belysning til spisestuen. Men om du trenger én eller to lamper over spisebordet, kommer an på hvilken belysning du har ellers i rommet. Skal lampen fungere som primær belysning, eller skal lyset sendes ned på bordet og ut i rommet samtidig? Supplerer du med andre lamper til spisestuen, bør lampen primært sende lys ned på bordet.

Hvor mange lamper over spisebordet skal du velge?

Når man snakker om belysning i spisestuen, og helt konkret over spisebordet, kan det jo hende at én lampe ikke er nok til å gi tilstrekkelig med lys. Så kanskje du bør velge to lamper over spisebordet - eller flere?

Hvis man ønsker flere lamper over spisebordet, hvor mange skal man da velge? Det kommer an på flere ting, og derfor kan det være en god idé å stille seg selv noen spørsmål i forkant for å finne ut hva slags behov man har. På den måten blir det enklere å vurdere hvilken belysning man skal velge - og om man bør velge mer enn én lampe:

- Har du et kort eller langt spisebord som trenger belysning?
- Er spisestuelampen et supplement til andre lyskilder, som f.eks. vegglamper?
- Ønsker du en lampe med dimmefunksjon eller fast styrke?

Det kan altså være en god idé å tenke litt ekstra over hva som er akkurat ditt behov, slik at det blir enklere for deg å velge den riktige lampen til spisestuen eller spisebordet. Om det optimale for deg er én eller to lamper over spisebordet, skal vi ikke si sikkert. Men vi vil veldig gjerne hjelpe deg på veien, slik at du treffer en best mulig beslutning i forhold til valg av spisestuelamper eller lamper til andre rom i hjemmet.

Har du spørsmål til vårt utvalg av lamper til spisestuen, så ta gjerne kontakt med oss. Våre erfarne lampefolk har stor kunnskap når det gjelder belysning til spisebordet og resten av spisestuen.

Få godt og funksjonelt lys med en batteridrevet bordlampe i spisestuen

En batteridrevet lampe i spisestuen gir deg både flott og funksjonell belysning. Derfor er denne lampetypen også et populært valg blant kunder som ønsker stilfull og plassbesparende belysning.

Med et moderne og stilfullt design og materialer i god kvalitet er det ingen tvil om at en design-bordlampe vil sette et positivt preg på hjemmet ditt. Men en batteridrevet lampe i spisestuen er også en praktisk og funksjonell løsning. Lampen er enkel å flytte rundt og tar ikke så mye plass. Det er disse fordelene som gjør bordlampene i spisestuen til populære og anvendelige lamper. I nettbutikken finner du batteribordlamper i mange forskjellige farger og stiler, materialer og størrelser.

Hos Lysbutikken har vi designlamper som kan brukes i mange av rommene i hjemmet. Batteridrevne bordlamper er én av dem - og det finnes vel praktisk talt ikke et eneste rom der en slik lampe ikke passer inn. Vi har også mange andre lamper til spisestuen i vårt sortiment. Ønsker du flotte lamper som gir godt lys, vil du garantert finne dem her.

Tilfør stil og eleganse med en flott pendellampe i spisestuen

Avlange pendellamper, også kalt langbordspendler, finner man ofte over spisebord og kjøkkenøy. En avlang pendel er også flott å bruke i et møtelokale, i en bar eller i andre og større områder hvor det er behov for godt lys. Denne type hengelampe er derfor en svært funksjonell og anvendelig lampe som passer i mange ulike lokaler og områder. I tillegg er den utrolig flott å se på.

Hos Lysbutikken elsker vi stilfulle lamper til spisestuen og resten av hjemmet. Uansett om du er på utkikk etter en elegant gulvlampe eller en minimalistisk vegglampe, så finner du dem i vårt sortiment, der vi har mange forskjellige lamper å velge mellom. De avlange pendellampene er absolutt blant de mest iøynefallende og populære.

Med en elegant og funksjonell pendellampe i spisestuen kan du være helt sikker på å få den perfekte belysningen til langbordet eller et større område. Så gå på oppdagelsesferd i vårt utvalg av lamper og finn en avlang pendellampe som matcher dine ønsker og behov.

Flotte hengelamper fra kjente lampeprodusenter

Avlange pendler og hengelamper brukes som oftest i de mest sentrale og iøynefallende områdene i hjemmet. Nettopp derfor er design, utformning og stil viktige faktorer å ta hensyn til når man skal kjøpe en slik lampe - enten det er ved spisebordet hjemme, i et møtelokale, en bar eller en lounge man trenger effektiv og stilren belysning.

Hos Lysbutikken er vi stolte av å kunne tilby kundene våre det beste av det beste innen belysning, og det gjelder også hengelamper. Vi har derfor et stort utvalg av pendellamper og flotte lampeserier i vårt utvalg, og alle er innovative lamper med gode funksjoner og eksklusivt design.

Vi oppholder oss mye i spisestuen og nyter mange fine øyeblikk her. Derfor er det også nødvendig med lamper som gir godt lys i rommet når man skal spise, kose seg og ha sosialt samvær. Men hvorfor ikke gjøre noe ekstra ut av belysningen slik at dette blir et enda flottere samlingspunkt? Det kan du få til med en elegant klyngependel i spisestuen.

Når du skal kjøpe en klyngependel til spisestuen, bør du naturligvis tenke på hvordan pendlene skal passe inn i din nåværende eller nye interiørstil. Skal klyngependelen ha få eller mange pendler? Ønsker du en klyngependel i metall, glass eller andre materialer? Og skal den være fargerik eller i klassisk svart/hvitt?

Velg en avlang pendel som passer perfekt for deg

En flott hengelampe vil være en sentral del av innredningen, og det betyr at du bør tenke over hvilken stil som passer for deg. Skal pendellampen være minimalistisk og nedtonet i uttrykket - eller fargerik, kompleks og iøynefallende?.

En flott bordlampe passer perfekt i spisestuen

Spisestuen danner rammen rundt mange gode måltider og hyggelige øyeblikk. For å skape de beste betingelsene for dette er det lurt med godt lys fra taket, enten i form av en taklampe eller en pendel. Med en flott bordlampe i spisestuen vil du få ytterligere belysning - samt at den vil bidra positivt til innredningen for øvrig.

Når du skal kjøpe en bordlampe til spisestuen, er det viktig å sørge for at lampen har de funksjonene og gir det lyset du har behov for. Med en bordlampe i spisestuen - selvsagt i stilfullt og moderne design - får du mer enn bare praktisk belysning. En elegant bordlampe har nemlig stor effekt på helhetsinntrykket i spisestuen. Det er det verdt å huske på. Derfor bør du gå på oppdagelsesferd i det store utvalget av flotte lamper hos Lysbutikken.

Få moderne stil med en funksjonell gulvlampe i spisestuen

En gulvlampe i spisestuen er kanskje ikke det første du tenker på når det er snakk om godt lys ved spisebordet. Men i tillegg til en flott taklampe eller pendel, er det ofte bruk for ytterligere lys i spisestuen - og det er her gulvlampen kommer inn i bildet.

Med en gulvlampe i spisestuen får du først og fremst funksjonelt og praktisk lys. Og med en moderne spisestuelampe fra Lysbutikken skapes en enda flottere stil i hjemmet. Vårt utvalg av gulvlamper til spisestuen består av flere lampemerker som er kjent for lekkert design og god funksjonalitet.

I vårt sortiment legger vi stor vekt på at du som kunde skal ha mange spennende lamper å velge mellom. Derfor kan du gjerne kjøpe flere stålamper til spisestuen herfra. Du finner lamper i mange ulike design, størrelser og materialer, med smarte funksjoner og innovativ teknologi. Hos Lysbutikken er det enkelt og behagelig å velge den gulvlampen som matcher dine ønsker og behov perfekt.