Meny
Meny

Hage

Hage

Å ha riktig lys er viktig da det både har en praktisk funksjon og samtidig skaper en koselig atmosfære som utvider bruken av utendørsområdene dine.

Når vi skal lyssette uterommet er de selvsagt viktig å tenke på belysning for ditt behov, men også ta hensyn til dine naboer. En sterk utelampe som lyser rett inn i stuen ønsker du verken for deg selv eller din nabo. Tenk derfor antall lamper og spredning av lys, fremfor hvor sterk lyskilde du kan ha i hver lampe.

Ved å belyse uteplassen skaper man større rom og dybde i uteområdet. Lamper kan brukes til å fremheve detaljer som et fint blomsterbed eller et gammelt tre. Gangstien trenger også lys, og du kan velge hvordan du lyssetter denne.

Portstolper er en praktisk lampe og et flott blikkfang i ditt utemiljø. Det er et godt valg når man skal belyse blant annet innkjørsel, inngangsparti eller en trappeoppgang, men de kan også brukes som bakkearmatur på terrassen, på mur eller som blomsterstolpe.

Hemmeligheten ved god hagebelysning er å bruke en kombinasjon av lamper for å fremheve elementer og samtidig sørge for god generell belysning.

Vegglamper er en flott måte å lyse opp terrassen og uteplassen på. De lyser opp mørke områder og skaper stemning.