Meny
Meny

Gang

Gang

Entreen er ofte det første man ser når man trer inn i en bolig. Derfor er det viktig med lamper til hallen eller entreen som gir godt lys og et godt førsteinntrykk. På samme måte som entreen og hallen er ’traffikerede’ områder i hjemmet, gjelder dette også for gangene mellom de ulike rommene i boligen. Derfor er det viktig med gangbelysning og entrélamper som skaper optimalt lys, men som også passer til innredningen for øvrig.

Hos Lysbutikken har vi et stort utvalg av lamper til hallen, gangen og entreen som er designet av internasjonale lampeprodusenter. Deres fokus på høy kvalitet, eksklusivt design og imponerende funksjonalitet betyr at du enkelt vil kunne finne perfekt belysning til gangen, hallen eller entreen i hjemmet ditt.

Stort utvalg av lamper til hallen, gangen eller entreen

Hos Lysbutikken finner du innovative og funksjonelle lamper av høy kvalitet og i lekkert design, noe som i mange tilfeller gjør lampene til kunstverk i seg selv. Når du ønsker ny belysning i et rom i hjemmet ditt, er det viktig å velge den helt riktige belysningsløsningen slik at den matcher dine ønsker og behov. De kan nemlig variere veldig i forhold til hvor den konkrete lampen skal brukes.

I vår nettbutikk har vi et stort og variert sortiment av lamper og lampeserier som vil gi deg masse inspirasjon til belysning i entreen, hallen eller gangen.

Vårt ønske er at det skal være enkelt og behagelig å kjøpe lamper som gjenspeiler et tydelig fokus på funksjonalitet, innovasjon og teknologi, og som i tillegg har et elegant og stilfullt design. Enten du er på jakt etter en stor lampe til hallen, en liten lampe til entreen eller en annen form for belysning, så har vi et stort og spennende utvalg av eksklusiv gangbelysning og belysning til hallen og entreen.

Står energisparing høyt på listen over viktige egenskaper når det gjelder belysning i hjemmet, har vi naturligvis også et stort utvalg av LED-lamper til entreen og gangen. Gå på oppdagelsesferd i nettbutikken og se vårt store utvalg av lamper til hallen, gangen eller entreen. Hos Lysbutikken finner du det meste!

Gode råd og inspirasjon til belysning i entreen, hallen og gangen

Når du skal velge lamper til hallen, er det flere ting du bør vurdere før du tar en endelig beslutning. Det samme gjelder for valg av lampe til entreen eller gangen. Derfor har vi satt opp noen spørsmål som vi mener er viktige å tenke over når man skal kjøpe belysning. De kan også brukes for å finne inspirasjon til entreen eller andre steder i hjemme. :

- I hvilken retning ønsker du at lyset skal falle – fra veggen, gulvet eller taket?
- Ønsker du en kombinasjon av lamper, f.eks. vegg- og taklamper?
- Skal lampen ha flere lysnivåer?
- Har du plass til en fyldig lampe, eller skal den være liten og kompakt?
- Skal lampen være minimalistisk og diskret eller fargerik og iøynefallende?
- Må det være en lampe, eller er spotlys også en mulighet?

Hvordan du velger en lampe til hallen, gangen eller entreen avhenger av flere ting, f.eks. hvor mye plass det er til lampen samt størrelsen på rommet. For det er naturligvis forskjell på kjøp av lampe til hallen, entreen eller gangen. Men det kan også være andre faktorer som spiller inn når du skal velge belysning. Heldigvis kan du få hjelp med å velge riktig lampe hos Lysbutikken .

Har du noen spørsmål vedrørende vårt utvalg av gangbelysning, lamper til hallen eller entreen? Eller ønsker du inspirasjon til belysning i entreen og andre steder i boligen? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med våre dyktige lampespesialister – de har mange års erfaring med belysning og hjelper deg med å velge det som er riktig for deg og ditt behov, enten det gjelder lamper til hallen, gangen eller entreen.