Meny
Meny

Ripasso takpendel, diameter 15 cm, Opal hvit

60W
549,-
Inkl mva.
Ripasso takpendel, diameter 15 cm, Opal hvit is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 18443001
Produktbeskrivelse
Pendellampen Ripasso fra Nordlux har et klassisk og enkelt design. Lampen er laget av opalhvitt glass, som gir et behagelig lys. Pendellampen har mange bruksområder. Den kan brukes til å opplyse et mørkt hjørne i boligen, eller den kan brukes som pendellampe over spisebord eller kjøkkenbord. Lampen kan brukes alene eller sammen med andre lamper for å gi et mer omfangsrikt uttrykk.

Lyspære medfølger ikke. Kan lysreguleres med ekstern dimmer.
Mål: Høyde: 41 cm
Skjermdiameter: 15 cm
Lengde (max): 200 cm
Materiale: Metall/Glass
Tilleggsinformasjon
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.