Meny
Meny

Reykjavik bordlampe

40W
1150,-
Inkl mva.
Reykjavik bordlampe is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 7 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 46155001
Vi har flere modeller i Reykjavik-serien. Her finner du Reykjavik fra Nordlux DFTP
Produktbeskrivelse
En reise til Island materialiserte denne vakre og enkle pendelen i porselen med masse nordisk attitude. Den rillede overflaten, som gir Reykjavik sin karakter, er inspirert av korrugerte plater som dekker mange islandske hjem. Det unike med lyset er det gjennomsiktige porselenet, som lar et mykt lys skinne gjennom - og magisk transformerer bordlampen til et dekorativt lyspunkt. Lysbryter på ledning.

Lyspære medfølger ikke.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 34,2 cm
Diameter: 18,8 cm
Diameter base: 15,4 cm
Lengde ledning: 250 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Materiale: Porselen/Metall
Produsent
design for the people - Nordlux

Design For The People

Fra idé til begeistring

Å skape noe er ikke kunst – begeistring er en kunst.

Dette er vårt motto hos Nordlux. Vi har begeistring i tankene når vi designer nye produkter som både er interessante og fremtidsrettet. Vi elsker utviklingsprosessen fra idé til et ferdig produkt.

Vi er heldigvis omgitt av mennesker som foretrekker å gå hele veien i stedet for å inngå kompromisser. Mennesker som ikke er redde for å bruke albuer og intelligens, og hvor innovasjon ikke er noe nytt. Hos Nordlux starter alle suksesser med innovasjon. Kun på den måten kan vi forsikre oss om at våre produkter følger globale impulser – og ligger ett skritt foran.

Design For The People er for alle som verdsetter klassisk og nytenkende belysningsdesign. Vi følger vår visjon om å utvikle designlamper til en pris som inkluderer alle. Designet har en nordisk vri og er tiltenkt alle mennesker i hele verden. I produksjon jobber vi med form og funksjonalitet på hvert enkelt design. I våre løsninger tar vi alltid høyde for mennesker og miljø.

Bak Design For The People produktene står anerkjente, danske designere. De elsker å utvikle lamper som pynter og forfører, og hvor et vakkert utseende går hånd i hånd med funksjonaliteten.

Designer

Sebastian Holmbäck