Meny
Meny

Ray duo gulvlampe, høyde 159 cm, Krom / Opalhvitt glass

40W
X2
598,-
Inkl mva.
Ray duo gulvlampe, høyde 159 cm, Krom / Opalhvitt glass is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 63224033
Vi har flere modeller i Ray-serien. Her finner du Ray fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Gulvlampe med to lampehoder. Ray gulvlampe har bryter på ledning. Leveres flatpakket for enkel montering.

Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Høyde: 159 cm
Diameter skjerm: 12 cm
Diameter lampefot: 25 cm
Lengde ledning: 180 cm
Materiale: Glass / krom
Tilleggsinformasjon
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.