Meny
Meny

Rain SO pendel, dimbar 9W LED

9W
3009,-
Inkl mva.
Rain SO pendel, dimbar 9W LED is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

GullGull
HvitHvit
KobberfargetKobberfarget
KromKrom
RosegullRosegull
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 156012-H
Produktbeskrivelse
Rain SO pendel, leveres med integrert 9W LED. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer. Rain SO er flott alene, men enda bedre om man henger flere sammen. Du kan kombinere ulike farger.

Lampen leveres kun med ledning, uten takkopp, og kobles direkte på 230V. Velg mellom et stort antall takkopper og takfester under tilbehør nedenfor.
Mål: Diameter: 8,5 cm
Høyde lampe: 21 cm
Lengde ledning (max): 400 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Lysstyrke: 900 Lumen
Kan dimmes? Ja
Materiale: Metall
Produsent
Studio Italia Design

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia. Studio Italia Design har en meget høy kvalitets- og design-standard som benytter den prestisjetunge merkingen: “Made in Italy.”

Studio Italia Design benytter kun de beste materialene, slik som munnblåst glass i kombinasjon med rustfritt stål, messing og aluminiumsdetaljer i et stort utvalg utførelser.

De utvikler skreddersydde kreasjoner som representerer en ideell blanding av kvalitet, form, funksjon og ’state-of-the-art’ teknologi. På grunn av disse egenskapene er de ofte benyttet av verdenskjente arkitekter, ingeniører og designere. Studio Italia Design produkter er tilgjengelig i over 90 land.

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia.

Designer

Andrea Tosetto