Meny
Meny

Radiate vegglampe, 3W LED, Sort (Restlager)

3W

Vanlig pris: 479,-

Special Price 298,-

Inkl mva.
Radiate vegglampe, 3W LED, Sort (Restlager) is available for purchase in increments of 1

Levering: 2 stykk omgående

Varekode: E10 253023
Vi har flere modeller i Radiate-serien. Her finner du Radiate fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Justerbar vegglampe i metall og plast. Lampen har en enkel form og et lett moderne uttrykk. Lyset sendes ut i bunnen av skjermen, i tillegg til at en enkel stripe i frostet plast øverst på skjermen slipper ut lys og skaper en sterk kontrast til det ensfargede metallet.

Lampen leveres med integrert 3W LED-lyskilde som gir 295 Lumen.

Leveres uten ledning. Bryter på veggfeste. Integrert driver.

Lampen er utsolgt og utgått fra produsent. Selges til vi er tomme på eget lager.
Betjening Med bryter
Mål: Diameter skjerm: 6,5 cm
Diameter veggfeste: 10 cm
Fremspring: 15 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Lysstyrke: 295 Lumen
Forventet levetid: 20 000 timer     Mer informasjon >>
Lysspredning: 120°
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.