Meny
Meny

Puzzle Twist vegglampe 17W LED, Dimbar

17W
X1
2882,-
Inkl mva.
Puzzle Twist vegglampe 17W LED, Dimbar is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E50 146009
Vi har flere modeller i Puzzle-serien. Her finner du Puzzle fra Lodes
Produktbeskrivelse
Original vegglampe med blendefritt lys. Puzzle Puzzle kan vinkles 80° fremover.

Lampen er dimbar med ekstern dimmer. Puzzle er en moderne lampe for fast montering.

Puzzle har meget god fargegjengivelse.
Ledning Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Betjening Uten bryter/dimmer
Mål: Bredde (ved montering som avbildet): 25,5 cm
Lampens front: 18 x 18 cm
Fremspring: 8 cm
Veggfeste: 8,5 x 8,5 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 92
Lysstyrke: 1800 Lumen
Kan dimmes? Ja
Produsent
Studio Italia Design

Lodes - Studio Italia Design i ny drakt

Lodes er en italiensk virksomhet som spesialiserer seg på designerlamper og -belysning. Lodes ble etablert i 1950 og har i mange tiår gått under navnet Studio Italia Design - et internasjonalt kjent og høyt verdsatt merke som står bak en mengde flotte lamper til moderne omgivelser. Du kjenner sikkert pendlene Random, Kelly, Nostalgia og Skyfall..

I sin lange levetid har det italienske designfirmaet stadig utviklet og tilpasset sin identitet til tidens trender - en utvikling som også har hatt innflytelse på virksomhetens navn og merke. Man har tidligere (med stor suksess) endret både navn og logo, og derfor er transformasjonen fra Studio Italia Design til Lodes et naturlig skritt på veien.

Da Lodes het Studio Italia Design, hadde virksomheten fokus på eksklusive lamper med stor funksjonalitet, stilren eleganse og et moderne uttrykk. Og slik er det fortsatt når du kjøper en Lodes-lampe.

Lodes er uten tvil blant de ypperste lysdesignerne i verden, så uansett om du er på jakt etter en Lodes-lampe eller en lampe fra Studio Italia Design, får du garantert flotte lamper til hjemmet. Hos Lodes har man nemlig fortsatt fokus på de dyder og verdier som gjorde Studio Italia Design til en internasjonal stjerne. Det er ’Made in Italy’ på sitt aller beste.

Lamper fra Lodes = moderne italiensk design

Har du hatt sans for lampene til Studio Italia Design, vil du få stor glede av de moderne lampene fra Lodes. De er nemlig skapt i deres ånd, med en eksklusiv stil som gjør at du og andre designelskere fortsatt kan nyte godt av flott italiensk design.

Lodes har mye å by på når det kommer til moderne belysning. Det gjelder bl.a. pendler, taklamper, vegglamper og bordlamper. Derfor fører vi et stort utvalg av deres stilfulle lamper i vårt sortiment, der du naturligvis også har mulighet for å kjøpe lamper fra andre kjente lampemerker.