Meny
Meny

Puzzle Square vegglampe 17W LED, Dimbar

17W
3149,-
Inkl mva.
Puzzle Square vegglampe 17W LED, Dimbar is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 20 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E50 146008-C
Vi har flere modeller i Puzzle-serien. Her finner du Puzzle fra Studio Italia Design
Produktbeskrivelse
Puzzle Square er en LED-lampe som gir mye indirekte lys og skaper mye liv på belyst flate. Lampen er dimbar med ekstern dimmer. Puzzle Square er en moderne lampe for fast montering.

Lampen har meget god fargegjengivelse.
Ledning Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Betjening Uten bryter/dimmer
Mål: Bredde (ved montering som avbildet): 25,5 cm
Lampens front: 18 x 18 cm
Fremspring: 8 cm
Veggfeste: 6 x 6 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 92
Lysstyrke: 1700 Lumen
Kan dimmes? Ja
Produsent
Studio Italia Design

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia. Studio Italia Design har en meget høy kvalitets- og design-standard som benytter den prestisjetunge merkingen: “Made in Italy.”

Studio Italia Design benytter kun de beste materialene, slik som munnblåst glass i kombinasjon med rustfritt stål, messing og aluminiumsdetaljer i et stort utvalg utførelser.

De utvikler skreddersydde kreasjoner som representerer en ideell blanding av kvalitet, form, funksjon og ’state-of-the-art’ teknologi. På grunn av disse egenskapene er de ofte benyttet av verdenskjente arkitekter, ingeniører og designere. Studio Italia Design produkter er tilgjengelig i over 90 land.

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia.