Lucide

Atoma 12 takpendel, diameter 80 cm, Brun

Atoma 12 takpendel, diameter 80 cm, Brun

kr 8 179,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 74401/80/97
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
33W
X12
Atoma er en serie lamper i metall hvor spiralene gir lampen et spennende uttrykk. Denne lampen er den største i serien og har en diameter på 80 cm, spiralene er lett gjennomsiktige og i brun rustfarge. Lampen er dimbar ved bruk av dimbare pærer.

Lyspærer medfølger ikke.

Mål: 

Diameter: 80 cm
Lengde fra tak: 90 - 210 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Sokkel: G9
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide