Lucide

Arne 2xGU10 pullert, høyde 90 cm, Matt krom

Arne 2xGU10 pullert, høyde 90 cm, Matt krom

kr 1 520,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 14867/98/12
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
5W
X2
Arne er en pullert og en del en serie utelamper. Denne varianten leveres i satinert krom, og med to lyktehus. Lampen leveres med 2 stk 5W GU10 LED-pærer. Pærene har varmhvitt lys på 2700 kelvin og gir 350 lumen.

For montering på fast dekke. Medfølgende pærer er ikke dimbare. Kan kobles til ekstern dimmer og dimmes med dimbare pærer.

Mål: 

Høyde: 90 cm
Diameter stamme: 6,3 cm
Bredde: 21 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Montering: Kun fast dekke
Materiale: Aluminium
Sokkel: GU10
Antall lys: 2
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide